søndag 16. august 2009

Eksamen, 49'ers og "The Zeke"

allraigh da kan bloggen endelig oppdateres etter ei ganske hard uke med skolearbeid. Siden vi hadde eksamen på onsdag så gikk heile forrige helg og dagene frem til onsdag med på å jobbe med businessplanen som skulle leveres inn og øving til fremføringen av denne planen. Det ble sene kvelder og lite søvn, jeg fikk nesten litt bacheloroppgave skriving flashback. Heldigvis ble vi ferdig i tide og så vidt jeg vet gikk fremføringen bra også, vi fikk hvertfall ikke noen negative kommentarer. Nå gjenstår det bare å se hva sensor mener om den innleverte businessplanen.

Bildegalleri tilhørende bloggen her

Torsdagen gikk med til å komme seg, få litt avstand til oppgaven og få fylt opp søvnkvoten for uken. Fredagen derimot var mye mer begivelsesrik. Først var det jobb og god lunsj i South Park, for så å ta trikken til Candlestick Park for å se San Franciscos "American football" lag, the 49'ers.



Stadioen var diger, med over 70 000 plasser er det garantert den største stadion jeg har vært på. Den er litt rart utformet, men det er fordi den var laget for The Giants, som da altså er San Francisco sitt baseball lag som nå har en egen stadion (The AT & T Park) ved siden av togstasjonen på 4th and king street. Jeg hadde egentlig avskrevet å få sett "football" siden sesongen starter rett etter vi har dratt hjem til Norge, men heldigvis skulle de ha en pre-season kamp. Selv om det ikke var førstelaget ut på matta, og de prøvde sikkert masse nye ting som ikke fungerte så bra, så var det drit kult. Vi var ganske heldige og fikk den totale kamp pakken med spenning i kampen, en helt utrolig dedikert (og full) fan som ropte bannet og heiet gjennom hele kampen, uroligheter og masse politi på tribunene og sist men ikke minst en seier til the 49'ers.

Lørdagen started tregt, jeg sov til 11.00 og tok en tenniskamp mot Pål, det ble 6-1, 6-1 seier. Etterpå gikk turen til butikken hvor vi handlet inn middag og mat for resten av uken. Det ble en ny mini-tennisturnering før vi grillet biff og smakte på tre forskjellige men alle veldig gode rødviner sånn i 9 tiden. Etter middag, ble vi invitert til et college FRAT-party, altså fest på et gigantisk hus som huset rundt 40 studenter. Det var ikke fullt så mye liv når vi kom dit sånn i 01.00 tiden. Vi brukte forresten ganske lang tid på å komme oss dit. Kanskje ikke så rart siden det vi sa til taxi-sjåføren var, kjør oss til kappa o kappa huset på Stanford campus. hehe stanford campus er bare så utrolig stort så vi ble kjørende rundt helt til vi fikk tak i adressen av en på festen.

På festen møtte vi mange hyggelige folk, ikke minst en som inviterte meg og mine kompiser til google, hvor han jobbet, så da får vi kanskje sjekke ut det mystiske Google Complex som vi har snakket så mye om. Det er visst nok over 17 spisesteder inne på Google hvor alle ansatte kan spise gratis. Etter litt omvisning og small talk ble vi invitert til å spille beer pong i en leilighet 5 minutter unna. Det viste seg å være et høyhus med studentleiligheter, og vi skjønte raskt at gutta vi skulle spille beer-pong med ikke satt rydding og vasking høyt opp på "the to do list". Midt på kjøkken/stue gulvet stod ett sammenleggbart bord, og rundt og under bordet var omtrent den eneste plassen hvor gulvet var synlig. ikke nice.. Beer-pongen tok av og jeg og Fredrik vant tre kamper før vi måtte gi oss, da hadde vi fått nok øl og slet med å se hvor mange kopper som var igjen på den andre siden av bordet. Underveis i "turneringen" gikk det mye snakk om å "bring out the Zeke", og som utenforstående måtte vi etterhvert spørre hva dette var. De var ikke vanskelig å be og vi ble vist inn på det ene gutterommet hvor eieren tok ned noe som kanskje er den rareste glass-konstruksjonen jeg har sett. The Zeke, viste seg altså å være ei pipe.. jepp you get the drift.. Gutta hadde selvfølgelig store planer om å bli høy som et fjell, noe vi i den norske delegasjonen gjerne observerte men ikke ville prøve. Etter omtrent ti minutter av observasjon forlot vi åstedet, da var rommet mer enn røykfullt og frisk luft var hjertelig velkommen. det var uansett på tide å sette kursen hjem mot Mountain View, men å få tak i taxi kl 04.30 på stanford viste seg å være en større utfordring enn antatt. Men vi kom oss helskinnet hjem, og med masse gode inntrykk og opplevelser var dette en kveld som skrives inn i historiebøkerne.

Kveldens beste quote:"Hey are you guys in a program or something?" Fredrik : "No were here to party"

2 kommentarer: