søndag 28. juni 2009

Pub Crawl og gay-parade!

Heisann!

Denne helgen har vi nok en gang begitt oss ut på et eventyr. Young Scandinavian Club arrangerte nok engang en event som vi ønsket å være med på, denne gangen var det pub-crawl. Etter å ha blitt skjelt ut av en taxi-sjåfør fordi vi var 5 som tok taxi, fant vi frem til vår start-pub. Der ble vi gjenforent med noen av våre venner som vi stiftet bekjentskap med forrige uke ved clear Lake. Røver historier og alkohol ble delt i godt lag, før vi gikk videre til neste pub som var rett over gaten. And kids, look both ways before crossing the street... Anyway, på den neste pub'en møtte vi ei dame fra California som var film regissør. Det viste seg at hun spilte inn en vampyr film i Sverige med ingen ringere enn Jorge Garcia, du har kanskje ikke hørt om han? Det er skuespilleren som spiller Hurley i den kjente serien LOST. (trykk her for å se mer om Jorge/Hurley). Etter litt filmprat kom det frem at vi (gründer gutta) vurderer å feire 4th of july i L.A en plass, og da sa hun at hun kunne ordre tidenes fest der, noe vi selvsagt ikke takket nei til. Vi gleder oss til neste helg for å si det sånn!

Etter et par flere pub'er ble vi innvitert på nachspiel av en som heter Einar og er fra Norge. Han skulle ha nachspiel i sin husbåt som lå ved Pier 39. Det viste seg å være tidenes husbåt, og det var god stemning til langt på natt. Det å få en taxi på Pier 39 viste seg å være vanskelig, men med litt hjelp fra en herremann som var ute å gikk i området, klarte vi å komme oss tilbake til hotellrommet vi hadde leid for en latterlig billig penge på Market street. Siden vi bor i Mountain View, som er langt unna sentrum, er det faktisk MYE billigere å leie seg et hotellrom enn å ta taxi tilbake. Hotellet vi leide (vi var 5 stk på et firmannsrom så det var kanskje litt trangt) hadde en helt genial plassering. Den store Gay-paraden gikk nemlig rett utenfor, så vi trengte bare å stå opp i 10 halv 11 tiden og så gå rett utenfor hotelldøren for å se på galskapen. Og det var GALSKAP!! (Se bilder fra paraden her!). Både menn og kvinner oppførte seg som om de hadde vunnet VM i en eller annen sport og gikk kledd som.. hmm de gikk egentlig ikke kledd i det hele tatt dessverre.. Jeg sier dessverre fordi det antallet voksne ekle folk som gikk rundt i minimalt med klær, var rett og slett noe jeg helst kunne ønske jeg ikke hadde sett. Jeg legger ut litt bilder for å dele galskapen så kan dere heller ønske at dere ikke trykte på linken!


Etter ca to timer med galskap og syke hendelser, der èn innebar at jeg ble sjekket opp av en mann uten skjorte og en annen hvor jeg og andreas ble avkledd med øynene av fem homofile asiater som ropte diverse tilrop til oss, gikk vi fra paradeområdet for å gå på en dokumentarfilm som vi hadde bestilt dagen i forveien. Dokumentarfilmen het Objectified og du kan lese mer om den her. Dokumentaren var visst nok meget bra, men det skal sies at både jeg og Andreas sovnet etter ca 10 minutter.

Det var helgens oppdatering, over og ut.

1 kommentar:

  1. HAHA.. Gay Pride er alltid goy,.. Var ogsa gay parade i NYC i helgen noe som var sykt akkurat som hos deg kan jeg tenke meg.!!!!

    SvarSlett